Zaštita podataka i sigurnost

Kontrast izdavaštvo d.o.o. se obvezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca. Kontrast izdavaštvo d.o.o. ne preuzima i ne snosi odgovornost za bilo kakvu eventualnu zloupotrebu navedenih podataka od strane treće osobe ukoliko ista do njih dođe bez našeg znanja i/ili volje.

Kontrast izdavaštvo d.o.o. prikuplja osnovne podatke korisnika i kupaca samo u identifikacijske svrhe pri korištenju Kluba knjige, a kako bi Vam omogućili korištenje svih opcija koje Klub knjige pruža. Kontrast izdavaštvo d.o.o. će Vaše lične podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati bez Vašeg znanja trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez Vaše prethodne saglasnosti.

REGISTRACIJA I PRIKUPLJANJE LIČNIH PODATAKA

Kontrast izdavaštvo d.o.o. prikuplja samo osnovne podatke prilikom Vaše registracije u Klub knjige. Svaki posjetilac ima mogućnost registracije. Registracija u Klub knjige potrebna je kako bi se posjetiocima omogućila kupovina artikala. Isto tako služi u svrhu praćenja korpe tokom pretraživanja proizvoda, te u svrhu spremanja podataka o proizvodima korištenjem različitih opcija. Kao posjetilac i informativni korisnik Kluba knjige, niste se dužni registrovati i možete izabrati da se ne registrujete i time ne ostavite svoje lične podatke, međutim u tom slučaju nećete biti u mogućnosti koristiti usluge i pogodnosti članova Kluba knjige.

U slučaju da više ne želite biti član Kluba knjige, Kontrast izdavaštvo d.o.o. se obvezuje da će iz Kluba knjige ukloniti sve Vaše lične podatke koji su uneseni prilikom registracije.

Sigurnost plaćanja

Sve on-line transakcije radimo preko epay-a.
Kontrast izdavaštvo d.o.o. nigdje ne pohranjuje informacije o Vašoj kreditnoj ili debitnoj kartici.

Sberbank BH d.d. Bosna i Hercegovina garantuje za sigurnost Vaših kartičnih podataka prilikom on-line kupovine.

Svi podaci o korisnicima strogo se čuvaju i Kontrast izdavaštvo d.o.o. ne raspolaže istim.